İyi Parti İl Yönetimi basına tanıtıldı

İyi Parti Samsun İl Yönetimi ve kurucu ilçe başkanlarının tanıtım toplantısı yapıldı.

06 Ocak 2018 Cumartesi 12:18
İyi Parti İl Yönetimi basına tanıtıldı

Haber Linki - Parti üyeleri ilk olarak Atatürk Anıta çelenk koydu. Ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından parti kurucu üyeleri Saren Otel’de bir araya geldi.

Saren Otel’de İyi Parti Samsun İl Yönetimi ve kurucu ilçe başkanları basına tek tek tanıtıldı. Tanıtımdan sonra konuşan İyi Parti Samsun Kurucu İl Başkanı Ömer Süslü, “25 Ekim 2017 tarihinde Türk siyasi hayatına katılan partimizin, Samsun İl Teşkilatı’nı kurma görevi Genel Başkanımız Meral Akşener tarafından şahsıma verilmiş olup bu onurlu görevi üstlenmenin haklı gururunu ve onurunu yaşadığımın bilinmesini isterim. Bu görev benim çocuklarıma bırakacağım en önemli mirasımdır” dedi.

Görevi alır almaz Samsun’da il yönetimi kurma çalışmalarına hızlı başladıklarını belirten Süslü, “Çok sıra sürede 110 kişilik il yönetim kurulumuzu oluşturduk. 19 Mayıs ve Havza ilçeleri hariç 15 ilçe başkanımızın da ilçe teşkilatlarını oluşturmaları için atamalarını gerçekleştirdik. Partimizin seçime katılabilmesi için gerekli olan 41 ilde teşkilatlanmış olması şartı sağlanmış olup, bu teşkilatlardan biri de Samsun İl Teşkilatı olmuştur. 10 Aralık tarihinde yapılan birinci olağan kongremizle birlikte gerekli şartlar sağlanmış ve 6 aylık bekleme süresi sonrasında partimiz seçimlere katılma hakkını elde etmiştir” diye konuştu.

“PARTİMİZİN ÇAĞRISI CUMHURİYET ÇAĞRISIDIR”

İyi partinin gücünü milletten aldığını ifade eden Süslü, “İyi parti olarak milletimizin gücüyle partizanlıkları, adaletsizlikleri, karanlıkları ve kutuplaşmaları bitireceğiz. İyi parti gücünü sadece ve sadece milletinden almaktadır. Siyasete yeni bir dil getirmeye ve hiç kimseyle kavga etmemeye kararlıyız. İyi parti olarak bizim kavgamız açlıkla, işsizlikle, yoklukla ve yolsuzlukla olacaktır. Partimizin çağrısı, 21.yüzyılın gerçeklerini doğru okuyabilen, çağı yakalayan, bilgi ve teknoloji üreten, güçlü, zengin ve mutlu bir Türkiye kurma çağrısıdır. Partimizin çağrısı Cumhuriyet çağrısıdır. Partimizin çağrısı demokrasi ve iyi bir Türkiye çağrısıdır” şeklinde konuştu.

İyi Parti Samsun İl Teşkilatı Atanmış İlçe Başkanları Listesi şu şekilde oluştu;

Alaçam İlçe Başkanı Ersin Kıcır, Asarcık İlçe Başkanı İsmet Koç, Atakum İlçe Başkanı Selen Gülhan Çam, Ayvacık İlçe Başkanı İlmiza Atmaca, Bafra İlçe Başkanı Zafer Bektaş, Canik İlçe Başkanı Mustafa Keleş, Çarşamba İlçe Başkanı R.Çağrı Kılıç, İlkadım İlçe Başkanı Ayşe Ayan, Kavak İlçe Başkanı Dursun Sercan, Ladik İlçe Başkanı Cemil Sukas, Salıpazarı İlçe Başkanı Şakir Şahin, Tekkeköy İlçe Başkanı Gülay Aydın, Terme İlçe Başkanı Oğuz Pamuk, Vezirköprü İlçe Başkanı Salih Gürbüz ve Yakakent İlçe Başkanı Kadir Güntay.

Son Güncelleme: 06.01.2018 12:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.