İYİ Parti Samsun'da dert dinledi...

İYİ Parti Genel Merkezi Mahalli İdareler Başkanlığı sorumluluğunda başlatılan 'Anlat Hemşerim Dertleşelim' projesi Samsun Cumhuriyet Meydanı’nda vatandaşlar ile buluştu.

Haberlinki
Haberlinki
25 Mayıs 2018 Cuma 16:00
İYİ Parti Samsun'da dert dinledi...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in öncülüğünde, Mahalli İdarelerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Müsavat Dervişoğlu sorumluluğunda başlatılan 'Anlat Hemşerim Dertleşelim' projesinin bugünkü durağı Samsun Cumhuriyet Meydanı oldu. Burada basın mensuplarına ve vatandaşlara açıklamalarda İYİ Parti Samsun İl Başkanı Ömer Süslü ‘Anlat Hemşerim Dertleşelim’ projesi ile ilgili olarak, “Bizler, ‘Türkiye iyi yönetim gör’ diyerek bir yolculuğa çıktık. 7 ay önce bir siyasi parti kurduk ve 7 aydır sahalardayız. Genel merkezimizin organize ettiği, ‘Anlat Hemşerim Dertleşelim’ adında bir projemiz vardı. Bu proje, Türkiye’deki illere gidip, bu illerdeki vatandaşlarımızla görüşerek, sorunlarının problemlerinin ne olduğunu yerinde tespit edip, bunu genel başkanımıza raporladıkları bir projedir. Bugün de bu proje kapsamında otobüsümüz Samsun’a geldi. Vatandaşlarımızı dinlemek için buradayız” diye konuştu

“HEDEFİMİZ SUSAN TÜRKİYE’Yİ KONUŞTURMAK”

İYİ Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Müsavat Dervişoğlu ‘nun heyetinden Fatih Şeker ise, “İYİ Parti Türkiye’deki cesur insanların bir araya gelerek toplumun tüm kesimini kucakladığı siyasi bir harekettir. 16 yıldır iktidarın baskı ve korku rejimi ile yönettiği ülkemizde vatandaşlarımız fikirlerini söyleyemez ve konuşamaz hale gelmiştir. Bizler bu durum karşısında sizlerle dertleşebilmek, sorunlarınızı dinleyip ortak çözümler aramak için buradayız. Bu proje ile hedefimiz susan Türkiye’yi konuşturmaktır’ ifadelerini kullandı.

“EN ÇOK İHTİYACIMIZ OLAN ŞEY ADELET”

İYİ Parti Samsun Milletvekili Adayı Bedri Yaşar, “Bugün İYİ Parti’den iktidara hazır olan bir parti daha yok. İktidar ne söylüyorsa her şeyin tersi çıkıyor. Türkiye iyiye doğru gitmiyor. Biz bu ülkenin sorunlarını biliyoruz. 25 Haziran’da iktidar değişecek ve Türkiye’de her şey değişecek, huzur gelecek. Bizim en çok ihtiyacımız olan şey adalettir. Gücümüz yettiği kadar çalışacağımıza söz veriyorum.” diye konuştu.

Haber: Merve İLHAN

Son Güncelleme: 26.05.2018 09:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.