İYİ Parti Samsun'dan önemli açıklamalar... İktidar ile bizim ortak paydamız Samsun!

24 Haziran seçimlerinin sonrasında İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar düzenlediği basın toplantısında "Bilgi, birikim ve deneyimimizi bu ülke için, Samsun için kullanmak üzere yola çıktık.İktidar bizim projelerimizin tamamını kullanabilir. Biz onlara bu konuda her türlü yardıma hazırız" dedi

Haberlinki
Haberlinki
25 Haziran 2018 Pazartesi 16:17
İYİ Parti Samsun'dan önemli açıklamalar... İktidar ile bizim ortak paydamız Samsun!

24 Haziran seçimlerinin sonrasında İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, partisinin il başkanlığı binasında Cumhurbaşkanı ve 27. Milletvekili Genel Seçimi sonuçlarını değerlendirdi.  

“İYİ Parti artık Türkiye’nin partisidir”

İYİ Parti'nin sandıktan çıkan sonuçlarla iyi bir başlangıç yaptığını düşündüğünü söyleyen Yaşar, "Bizim partimiz 25 Ekim 2017’de kuruldu. Henüz 8 aylık bir partiyiz. Bu kadar kısa zaman dilimi içerisinde ve her türlü engellemelere rağmen Allah’a şükür partimiz seçime girdi. Ülkenin her tarafında görülüyor ki İYİ Parti artık Türkiye’nin partisidir. Her ilden milletvekili çıkardık. Biz bu seçimin sonuçlarını kendi partimiz açısından başarılı olarak değerlendiriyoruz. Binanın temeli atılmıştır. Bundan sonraki seçimlerde partimiz yüzde 100 iddialı olacaktır. Kendimizi net bir şekilde başarılı görüyoruz, Türkiye’nin partisi olduğumuzu düşünüyoruz. Bundan sonra İYİ Parti’nin önünün açık olduğunu düşünüyorum. Oy kaybeden partiler bile kendilerini başarılı olarak görürken, sıfır oyla seçime girip, devletten katkı almayan bir parti olarak yüzde 10’luk bir başarıya ulaştık" diye konuştu.

İktidar ile bizim ortak paydamız Samsun!

Çiçeği burnunda Milletvekili Bedri Yaşar sözlerine şöyle devam etti:

"İktidar bizim projelerimizin tamamını kullanabilir. Biz onlara bu konuda her türlü yardıma hazırız. Bilgi, birikim ve deneyimimizi bu ülke için, Samsun için kullanmak üzere yola çıktık. Projelerimizi kullanabilirler. Arzu ederlerse kendilerine yardımcı da oluruz. Fakat Samsun için belirlenen projeleri yapmadıkları takdirde de her türlü takibi yaparız, yakalarını da bırakmayız ”dedi.

Haber: Merve İLHAN

Son Güncelleme: 25.06.2018 17:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.