Karaaslan: 'Samsunlular, şehrimizi geliştirecek yatırımlar istiyor'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, "Samsunlular, Samsun'u geliştirecek yatırımların şehrimize gelmesini, istihdamın  ve iş olanaklarının çoğalmasını istiyorlar. Lojistik Köy'ün faaliyete geçmesi ve üretimde dünyada ilk üçte yer aldığımız medikal aletler üretimiyle birlikte şehrimizin vizyonu genişleyecek" dedi

Haberlinki
Haberlinki
21 Haziran 2018 Perşembe 16:58
Karaaslan: 'Samsunlular, şehrimizi geliştirecek yatırımlar istiyor'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, 24 Haziran'da yapılacak seçim öncesi, basın mesuplarıyla biraraya gelerek sorulan soruları yanıtladı.

"Samsun'un vizyonu genişleyecek"

Samsunlu vatandaşlarla yakından iletişim kurarak, dertlerini dinlediklerini belirten Karaaslan, "AK Parti İl Yönetimi olarak Samsun'da ve ilçelerinde ulaşmadık bir yer bırakmadık. Seçim gününe kadar da sahada olmaya devam edeceğiz. Samsunlular, Samsun'u geliştirecek yatırımların şehrimize gelmesini, istihdamın  ve iş olanaklarının çoğalmasını istiyorlar. Lojistik Köy'ün faaliyete geçmesi ve üretimde dünyada ilk üçte yer aldığımız medikal aletler üretimiyle birlikte şehrimizin vizyonu genişleyecek. İnşallah başkanlık sistemiyle birlikte var olan prosedürler minimum düzeye inerek, Samsun'un büyümesi ve gelişmesi hızlanacak." ifadelerini kullandı.

“Teröristlerin inlerini başlarına geçiriyoruz”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, "Terör örgütleriyle her ne olursa olsun, her platformda mücadelemizi sürdüreceğiz. Terörle ilgili iki şey yapıyoruz. Birincisi dağlarda inlerini başlarına geçiriyoruz, ikincisi uzantıları ile hukukun önünde mücadele ediyoruz. Bu, büyük bir özgüven ve güçle oluyor. Türkiye'nin, gücünü terörle mücadeleye harcamış belli dönemleri var. Belli dönemleri var, kalkınmaya yönelik çalışmış. Belli dönemlerde maalesef hep seçimlerle gündemi yaşamış ve günlerini tüketmiş ama biz şu an hepsini bir arada yapabiliyoruz, hamdolsun. Hepsini de başarı ile yürütüyoruz" diye konuştu.

Haber: Merve İLHAN

Son Güncelleme: 21.06.2018 17:08
Anahtar Kelimeler:
Çiğdem Karaaslan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.