Karadeniz'de can pazarı

Samsun'da bugün rüzgarlı hava nedeniyle hırçınlaşan Karadeniz'de 4 kişi can verdi, toplam 6 kişi boğulma tehlikesi geçirdi.

Haberlinki
Haberlinki
19 Ağustos 2018 Pazar 19:37
Karadeniz'de can pazarı

Samsun'un Atakum ilçesi Mimarsinan Mahallesi Halk İskelesi yakınında serinlemek için denize giren Suriye uyruklu Mahmut Hatab, oğlu Ahmet Hatab ve oğlunun kayınbiraderi Abdusselem Selmo boğulma tehlikesi geçirdi. Olaya müdahale eden dalgıç polisler ve cankurtaranlar, Suriye uyruklu üç kişiyi karaya çıkardı. 3 kişi, olay yerine gelen ambulansla özel bir hastane ile Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Mahmut Hatab'ın hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.

Bugün Samsun'un 19 Mayıs ilçesi Dereköy mevkisinde denize giren 4 kişi boğulmuş, aynı bölgede 3 kişi boğulma tehlikesi geçirmişti. Boğulma tehlikesi geçiren toplam 6 kişiden 3'ünün hayati tehlikesi bulunuyor. 

haberler.com

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.