Kibar amcadan Samsunspor'a 555 TL destek

 Samsun Valisi Osman Kaymak, Samsunspor'a yardım kampanyasına 555 TL yatırarak destek olan, geçimini kağıt toplayarak sağlayan Kibar Keskin’i makamında kabul ederek, teşekkür belgesi verdi.

16 Ocak 2018 Salı 08:44
Kibar amcadan Samsunspor'a 555 TL destek

 Samsun Valisi Osman Kaymak, ziyaret ettiği Kibar Keskin ile yaptığı konuşmasında, “Sayın Valim, öncelikle beni davet ettiğiniz için çok teşekkür ederim. Türkiye’nin yarısını verseniz beni bu kadar memnun edemezsiniz. Siz benim başımın tacısınız. Bu lafıma inanın. Bana verdiğiniz bu teşekkür belgesini evimin en baş köşesinde asacağıma söz veriyorum” dedi.

Vali Osman Kaymak ise yaptığı açıklamada, “Kibar amca, Samsunspor'a yardım kampanyasına yaptığın destek ve fedakârlıktan dolayı sana çok teşekkür ederim. Senin verdiğin destek çok yüksek bir değerdir. Milyonlardan kıymetlidir. Yapmış olduğun destek, kampanyamızın önemli bir tanıtım yüzü olmuştur. Biz her zaman senin yanındayız. Bir ihtiyacın olduğunda valiliğimizin kapıları sana her zaman açıktır” ifadelerini kullandı. 
Vali Kaymak konuşmasının ardından Kibar Keskin’e teşekkür belgesi verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.