Köktaş şoför koltuğunda Samsunluları dinledi

AK Parti Samsun Milletvekili ve Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, 1. Hat dolmuş güzergahında şoförlük yaparak Samsunlularla sohbet etti.

Haberlinki
Haberlinki
18 Haziran 2018 Pazartesi 10:32
Köktaş şoför koltuğunda Samsunluları dinledi

AK Parti Samsun Milletvekili ve Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, Ramazan Bayramı dolayısıyla 1. Hat dolmuş şoförlerini ziyaret etti. Köktaş, 1. Hat dolmuş güzergahında şoförlük yaparak 24 Haziran seçimleri öncesinde Samsunlularla sohbet etti.

Amaçlarının ülkenin daha refah bir seviyeye ulaşmasını sağlamak olduğunu dile getiren Köktaş, "Bizim de gayretimiz, çalışmamız daha huzurlu, daha güvenli bir Türkiye için. Bizler bugüne kadar durmadan, yorulmadan çalışıyoruz, 24 Haziran'dan sonrada ülkemiz ve milletimiz için çok çalışmaya devam edeceğiz. Eksiklerimiz ve sorunlarımız olabilir, bunları yine milletimizin bize vereceği desteklerle milletimizle birlikte gidereceğiz. 16 Nisan 2017 yılında milletimiz güçlü bir evet diyerek bir karar verdi. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle Türkiye'nin şahlanacak olmasına devam dedi. Bu kararın artık uygulamaya geçmesi gerektiği gibi bir mecburiyet hasıl oldu. O yüzden seçimler öne çekildi. İnşallah bu kararın uygulanması için sahalardayız. Başka Türkiye yok. Bu Türkiye'de birlikte yaşamayı, birlikte ayakta tutmayı öğrendik. Öğrenmeye de devam edeceğiz. Ayrıca Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan 18 Haziran 2018 Pazartesi Samsun'a geliyor. Saat 14.00'te Samsun Cumhuriyet Meydanında siz değerli hemşerimizle buluşacaktır. Bu tarihi buluşmaya tüm halkımız davet ediyorum" ifadelerini kullandı.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.