Köprülü kavşaktaki bakım ne zaman bitecek?

Karayolları 7. Bölge Müdürü Kenan Keskin, Samsun-Çarşamba Devlet Yolu Farklı Seviyeli Kavşak Köprüsü’ndeki çalışmalar hakkında bilgi verdi.

12 Ocak 2018 Cuma 10:00
Köprülü kavşaktaki bakım ne zaman bitecek?

Haber Linki – Samsun’un Tekkeköy ilçesinde 2017 İşitme Engelliler Yaz Olimpiyatları öncesi yapımı tamamlanan Çarşamba Devlet Yolu, Tekkeköy, Örnek Sanayi, Petrol Ofisi ve Havaalanı farklı seviyeli kavşak köprüleri olimpiyatlar sonrası bakım için kısmi olarak kapatılmıştı.

Köprülü kavşaklardaki çalışmalar hakkında bilgi veren Karayolları 7. Bölge Müdürü Kenan Keskin, “İş kapsamında Petrol Ofisi farklı seviyeli kavşak köprüsü, Örnek Sanayi farklı seviyeli kavşak köprüsü, Kirazlık köprüsü, Tekkeköy farklı seviyeli kavşak köprüsü, azot deresi köprüsü, Selyeri farklı seviyeli kavşak köprüsü ve Selyeri deresi köprüsü olmak üzere 5 adet çift, 6 adet tek köprü yer almaktadır. Petrol Ofisi, Örnek Sanayi, Tekkeköy FSK köprüleri ile Kirazlık toplayıcı yol köprüleri ve Azot Deresi köprüleri 2017 Temmuz ayında tamamlanarak trafiğe açılmıştı. Olimpiyat oyunlarının tamamlanmasına müteakip Petrol Ofisi – Organize Sanayi FSK Köprüleri arası dağ bandı toplayıcı yol çalışmaları da tamamlanıp, trafiğe açılmıştır” dedi.

TAMİRATLAR 20 OCAK’TA TAMAMLANIYOR

Köprülü kavşaklardaki çalışmaların 1 hafta sonra tamamlanıp trafiğe açılacağını söyleyen Keskin, “Kirazlık deresi anayol köprülerinde yapım çalışmaları devam etmekte olup, çalışmaların en geç 20 Ocak 2018 tarihi itibariyle tamamlanıp trafiğe açılması planlanmaktadır. Ayrıca, Selyeri dere köprüleri ve bağlantı yollarında çalışmalar devam etmektedir. Burası kesit anlamında yetersizdi. Bu yollar yaklaşık olarak 50 senelik bir yapıydı. Bizde bu yapıyı değiştirmek ve kesitleri büyütmek için çalışmaları yaptık” diye konuştu.

Son Güncelleme: 12.01.2018 10:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.