Korhan Çömezoğlu son yolculuğuna uğurlandı...

Kansere yenik düşen Samsunlu Avukat Korhan Çömezoğlu dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

Haberlinki
Haberlinki
21 Mayıs 2018 Pazartesi 18:32
Korhan Çömezoğlu son yolculuğuna uğurlandı...

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen'in avukatlığını yapan, eski Türk Ocağı yöneticilerinden olan 42 yaşındaki Korhan Çömezoğlu kansere yenik düşerek dün evinde hayatını kaybetti. 

Çömezoğlu'nun cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Büyük Cami'den uğurlanarak Derecik Mezarlığı'na defnedildi. Siyasiler ve meslektaşları, 42 yaşındaki Çömezoğlu'nu son yolculuğunda yalnız bırakmadı. 

Cenazeye yakınları ve meslektaşlarının yanı sıra MHP Grup Başkanvekili Erhan Usta,Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, AK Parti İl Başkanı Hakan Karaduman, MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, Samsun Baro Başkanı Kerami Gürbüz, ilçe belediye başkanları, siyasiler, sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri katıldı. 

Haber: Merve İLHAN

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.