Meteorolojiden Karadeniz Bölgesi için fırtına uyarısı

Samsun Meteoroloji Genel Müdürlüğü 10. Bölge Müdürlüğü, Samsun ve Karadeniz Bölgesi için kuvvetli fırtına uyarısında bulundu.

29 Ekim 2017 Pazar 19:32
Meteorolojiden Karadeniz Bölgesi için fırtına uyarısı

Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Karadeniz akşam saatlerinden, Doğu Akdeniz ise yarından itibaren kuvvetli fırtınanın etkisine girecek.

Karadeniz'de rüzgarın, bugün akşam saatlerinden itibaren batı yönlerden saatte 50-70 kilometre, yer yer saatte 60-90 kilometre hızda 6 ila 9 kuvvetinde eseceği tahmin ediliyor.

Rüzgarın Batı Karadeniz'de yarın öğle saatlerinde, Orta ve Doğu Karadeniz'de ise salı günü akşam saatlerinde etkisini kaybedeceği tahmin ediliyor.   

Doğu Akdeniz'de rüzgarın yarın öğle saatlerinden itibaren batı ve güneybatı yönlerden saatte 50-70 kilometre hızda, yer yer 60-90 kilometre hızda eseceği tahmin ediliyor.

Fırtınanın aynı gün akşam saatlerinde etkisini azaltacağı tahmin ediliyor. 

Son Güncelleme: 29.10.2017 21:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.