Modam Halı ve Perde'de görülmemiş kampanya

Samsun’da, yüzlerce ürün ve model ile evinize değer katan Modam Halı ve Perde Sarayı, inanılmaz kampanyaları ve indirimli ürünleri ile hizmet vermeye devam ediyor.

Haberlinki
Haberlinki
04 Eylül 2018 Salı 15:43

Samsun’da, halı ve perde üzerine hizmet veren Modam Halı ve Perde Sarayı, görülmemiş fırsatlarla müşterilerine ödeme zorluğu çektirmeden, elden taksit imkanıyla yüzlerce ürün ve model ile hizmet vermeye devam ediyor.

Modam Halı ve Perde Sarayı’nda; Koyunlu, Angora, Sanat Halı, Taç, Brillant, Pierre Cardin markalarının yeni sezon ürünlerini şimdi alarak 4 ay sonra ödemeye başlayabilir, kredi kartsız 15 aya kadar elden taksit imkanıyla, 1 halı alana 1 halı bedava kampanyasının yanı sıra, tüm ürünlerde yüzde 50’ye varan indirimlerle sahip olabilirsiniz.

İletişim

Adres: Ulugazi Mah. Bağdat Cad. No:29 İlkadım/Samsun

Telefon: 0362 4310086

https://www.instagram.com/modamhaliveperde

Son Güncelleme: 04.09.2018 17:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.