Nihat Hatipoğlu Samsunlularla buluştu

Samsun’da ilahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu’nun katıldığı “Nebinin Ayak İzleri” isimli programda konuşma yapan Samsun Valisi Osman Kaymak, “Önceden FETÖ’cü olmayanlar ne polis ne de asker olabiliyordu. Biz terörle mücadele ediyorduk ancak maalesef FETÖ’cü subaylar yüzünden çok şehitler verdik. Ancak 15 Temmuz darbe girişiminin ardından attığımız her bomba teröristlerin sonunu getirdi ve başarılı sonuçlar aldık” dedi.

25 Ekim 2017 Çarşamba 08:51
Nihat Hatipoğlu Samsunlularla buluştu

Samsun’da Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) tarafından düzenlenen ve televizyon programcısı ve YÖK Üyesi Nihat Hatipoğlu’nun da katıldığı, “Nebinin Ayak İzleri” isimli gençlik söyleşisi Mustafa Dağıstanlı Spor Salonunda gerçekleştirildi. İlahiler okunup dualar edilerek açılışı gerçekleşen programda konuşma yapan Samsun Valisi Osman Kaymak, “Geçtiğimiz dönemlerde insanların adalet duygusunu sarstılar. Gençlerimiz önceden sınavları kazanıyorlardı. Ancak FETÖ’cü değilseler polis olamıyorlardı, asker olamıyorlardı. Kaymakam ve hakim olamıyorlardı. Biz terörle mücadele ediyorduk ancak maalesef FETÖ’cü subaylar yüzünden çok şehitler verdik. Ancak 15 Temmuz darbe girişiminin ardından attığımız her bomba teröristlerin sonunu getirdi ve başarılı sonuçlar aldık. Biz birbirimizi çok sevelim. Rehberimiz Kur’an ve Peygamber Efendimiz olsun. Biz bir olursak Türkiye’yi kimse dize getiremez. Amerika’nın da Avrupa’nın da korktuğu bu. Hedef küçülterek Türkiye’yi parçalama ve bölme politikası var. Burası muhabbet yeri ancak ülkenin gerçeklerini bilmek durumundasınız” diye konuştu.Konuşmanın ardından Hatipoğlu, programa katılan öğrenciler ile dini söyleşi gerçekleştirdi. Programa Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Bilgiç ve KYK İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu da katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.