Öğrenciler tarihe tanıklık ediyor

CANİK BELEDİYE BAŞKANI İBRAHİM SANDIKÇI’NIN İLÇEDEKİ ÖĞRENCİLERE CUMHURİYET’İN 100. YILI ETKİNLİKLERİ ÇERÇEVESİNDE MÜJDESİNİ VERDİĞİ ÇANAKKALE ZİYARETİ PROGRAMI DEVAM EDİYOR. İLÇEDEKİ TÜM 12. SINIF ÖĞRENCİLERİ, CUMHURİYET’İN 100. YILINDA KAFİLELER HALİNDE ÇANAKKALE’YE ULAŞMAYA, TARİHİ ALANLARI VE ŞEHİTLİKLERİ ZİYARET ETMEYİ SÜRDÜRÜYOR. ÖĞRENCİLERİ İLÇEDEN ŞEHİTLER DİYARINA YOLCU EDEN, HER KAFİLEYİ KENDİSİ UĞURLAYAN BAŞKAN İBRAHİM SANDIKÇI, “GENÇLERİMİZİ MİLLİ ŞUUR SAHİBİ BİREYLER OLARAK YETİŞTİRİYORUZ” DEDİ.

23 Ekim 2023 Pazartesi 14:20
Öğrenciler tarihe tanıklık ediyor

Samsun Canik Belediyesi, Cumhuriyet’in 100. yılı dolayısıyla öğrencileri Çanakkale gezisine gönderiyor.

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı’nın ilçedeki öğrencilere Cumhuriyet’in 100. yılı etkinlikleri çerçevesinde müjdesini verdiği Çanakkale ziyareti programı devam ediyor. İlçedeki tüm 12. sınıf öğrencileri, Cumhuriyet’in 100. yılında kafileler halinde Çanakkale’ye ulaşmaya, tarihi alanları ve şehitlikleri ziyaret etmeyi sürdürüyor. Öğrencileri ilçeden şehitler diyarına yolcu eden, her kafileyi kendisi uğurlayan Başkan İbrahim Sandıkçı, “Gençlerimizi milli şuur sahibi bireyler olarak yetiştiriyoruz” dedi.

“Öğrenciler tarihe tanıklık ediyor”

İlçedeki tüm 12. sınıf öğrencilerini Çanakkale ile buluşturmaya devam ettiklerini belirten Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “İlçemizdeki tüm 12. sınıf öğrencilerimize söz verdiğimiz gibi onları Cumhuriyet’in 100. yılında Çanakkale’yle buluşturmaya devam ediyoruz. Canik’imizde hayata geçirdiğimiz projeler ve düzenlediğimiz programlarla, gençlerimizi milli şuur sahibi bireyler olarak yetiştiriyoruz. Gençlerimiz rehberler eşliğinde Çanakkale savaşlarının yaşandığı Gelibolu Tarih Alanı’nda incelemelerde bulunuyor ve şehitlerimizi kabirleri başında ziyaret ederek dualar ediyorlar. Canik’teki tüm 12. sınıf öğrencilerimizi, tüm hızıyla devam eden Çanakkale ziyareti programımız kapsamında şehitler diyarıyla buluşturmuş olacağız” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.