Ömer Süslü ve İbrahim Özyer'in durumu hakkında son gelişme!

İYİ Parti’nin milletvekili aday tanıtım toplantısına giderken kaza yapanlar arasında bulunan Samsun İl Başkanı Ömer Süslü dün helikopter ambulans ile Samsun'a getirildi

Haberlinki
Haberlinki
31 Mayıs 2018 Perşembe 09:54
Ömer Süslü ve İbrahim Özyer'in durumu hakkında son gelişme!

Dün sabah saatlerinde Kırıkkale yolu üzerinde kaza yapan İYİ Parti Samsun İl Başkanı Ömer Süslü, İYİ Parti Samsun Milletvekili adayı İbrahim Özyer, İYİ Parti Samsun Milletvekili adayı Önder Fatih Şenol, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Recep Güleroğlu ve Alper Özyer vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralanmıştı. İyi Parti Samsun İl Başkanı Ömer Süslü ve İbrahim Özyer’in durumunun ciddi olduğu belirtilmişti. Olayın ardından, Kırıkkale'ye gidenİYİ Parti Genel Başkanı ve Başkan adayı Meral Akşener ve Musavvat Dervişoğlu yaralılar hakkında bilgiler almışlardı.  İYİ Parti Samsun İl Başkanı Ömer Süslü dün gece ambulans helikopterle Samsun'a getirildi ve tedavisine burada devam edileceği öğrenildi.

Hayati tehlikesi devam eden İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi İkinci Sıra Milletvekili Adayı İbrahim Özyer ise dün ameliyat edildi. Ameliyat sonrası hayati tehlikeyi atlattığı öğrenilen Özyer'in tedavisi yoğun bakımda devam ediyor.  

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.