OMÜ Onkoloji Tanı ve Tedavi Merkezi inşaatı tamamlandı

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Mali Hizmetler Uzmanı Mehmet Satılmış, Onkoloji Tanı ve Tedavi Merkezi’nin projesinin tamamlandığını ve bu yıl itibariyle teslimatının yapılacağını söyledi.

11 Ocak 2018 Perşembe 10:04
OMÜ Onkoloji Tanı ve Tedavi Merkezi inşaatı tamamlandı

Haber Linki – OMÜ Mali Hizmetler Uzmanı Mehmet Satılmış, İl Koordinasyon Kurulu toplantısında kurum çalışmaları hakkında bilgi verdi. Satılmış, “Onkoloji Tanı ve Tedavi Merkezi’nin projesi tamamlandı, bu yıl itibariyle teslimi yapılacak” dedi.

Projenin toplamda 37 milyon 500 bin TL’lik olduğunu ifade eden Satılmış, “Bu projenin inşaatının geçici kabulü devam ediyor. Onun dışında da makine teçhizat olarak yatırım hızlandırma ödeneklerinden bu yıl için 13 milyon 430 bin TL gibi ciddi bir ödenek geldi. Radyoterafi cihazı, 4 boyutlu tomografi cihazı ve çeşitli tıbbi cihaz ile hastane tefrişatı satın alımları gerçekleştirildi. Onkoloji Tanı ve Tedavi Merkezi için 2017 yılı Aralık ayı itibariyle yapılan toplam harcama 22 milyon 20 bin 911 TL, toplam fiziki gerçekleşme yüzde 97, 2017 yılı ödeneğine göre nakdi gerçekleşme ise yüzde 93.42 oldu” diye konuştu.

Son Güncelleme: 11.01.2018 10:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.