PTT çalışanlarından miniklere bot ve kırtasiye malzemesi

PTT Çalışanları Dayanışma Derneği, Canik ilçesindeki Gödekli İlkokulundaki 90 öğrenciye bot ve kırtasiye yardımında bulundu.

30 Aralık 2017 Cumartesi 10:55
PTT çalışanlarından miniklere bot ve kırtasiye malzemesi

Haber Linki – Genel Merkezi Samsun’da ve 2 bin 500 üyesi bulunan PTT Çalışanları Dayanışma Derneği Genel Başkanı Onur Karagöl ve PTT Çalışanları çalışmalarına devam ediyor. 2015 yılında Genel Başkan Onur Karagöl öncülüğünde açılan dernek, Samsun Canik ilçesinde Gödekli İlkokulundaki 90 minik öğrenciye hediyeler verdi.

Etkinlik hakkında bilgi veren PTT Çalışanları Dayanışma Derneği Genel Başkanı Onur Karagöl, “Türkiye genelinde şehit kütüphaneleri, tiyatro gösterileri, PTT çalışanları ve ailelerini Çanakkale gezisi, kardeşlik köprüleri kurma ve birçok etkinlik düzenledik. Dernek ve üyeleri ‘PTT Çalışanları Dayanışma Derneği bir iyilik hareketidir’ diyerek yola çıktık. Bu yolda hız kesmeden devam etmekteyiz. PTT Çalışanları Dayanışma Derneği öncülüğünde Canik ilçesindeki Gödekli İlkokulundaki 90 minik öğrencimize bot ve kırtasiye malzemesi Hediye ettik. Miniklerle beraber olmak onların gülümsemelerini görmek bizleri inanılmaz mutlu etmiştir. Bu yardımımız ilk değildi, sonda olmayacak” dedi.

Etkinliğe Samsun Vali Yardımcımız Dr. Hakan Kubalı, PTT Başmüdürü Cemal Saraç, Başmüdür Yardımcısı Hüseyin Erime, Merkez Müdürü Levent Dama, Canik Kızılay Şube Başkanı Hatice Örs ve dernek çalışanları katıldı.

Son Güncelleme: 30.12.2017 11:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.