PTT'den özel Havza pulu

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, ilçenin tanıtımına katkı sağlamak için kurumsal posta gönderilerinde kullanılmak üzere pul bastırdıklarını söyledi.

30 Ocak 2018 Salı 17:02
PTT'den özel Havza pulu

Samsun Havza Belediyesi tarafından başta mükellefler olmak üzere vatandaşlara posta yoluyla gönderilen tebligat ve kutlamalara yapıştırılmak üzere 2 lira ve 1 liralık olmak üzere 2 farklı özel posta pulu bastırıldı. 

Üzerinde Havza Belediye logosu, Havza Atatürk Evi ve Kevser Parkı resimlerinin bulunduğu posta pulları Samsun PTT Başmüdürü Cemal Saraç tarafından Havza Belediye Başkanı Murat İkiz’e teslim edildi. Havza Belediye Başkanı Murat İkiz’i ziyaret ederek Havza Belediyesi’nin yaptırdığı pulları takdim eden Samsun PTT Başmüdürü Cemal Saraç Başkan İkiz’e Kişisel Pul Uygulaması hakkında bilgiler verdi.

Saraç, PTT’nin yeni hizmet kalemlerinden biri olan ' Kişisel Pul' hizmetinin  2005 yılında PTT’nin 165.Kuruluş Yıldönümü kutlamaları çerçevesinde uygulanmaya başlandığını belirterek, " Kişisel Pul, mektup postası ve kurye-kargo gönderilerinin ücretlendirilmesinde kullanılabilir.  Kişisel Pul sahipleri yaptırmış oldukları pullarını gönderilerinin üzerine yapıştırarak ayrı bir renk ve değer katabilirler, ayrıca ücret alınmaz, müşterilerimiz pullarını hatıra hediye amaçlı da yaptırabilirler. Kişisel Pul ile anılarınıza değer katın " dedi.

HAVZA'NIN TANITIMINA BÜYÜK KATKI 
Havza Belediye Başkanı İkiz, amaçlarının her platformda Havza'nın tanıtımını yapmak olduğunu vurgulayarak, “81 vilayete ve yurtdışına bütün posta gönderilerine bir logomuz var, onu pul olarak her yere gönderelim dedik. Sağolsunlar pul üzerinde çalışan PTT’miz de bize yardımcı oldu. Gayet profesyonel bir şekilde hazırlandı, ben kendilerine teşekkür ediyorum. Tüm posta gönderilerimizde Havzamızı tanıtıcı fotoğraflarından oluşan pullarımızı kullanacağız” dedi. 

Kaynak:Hedef Halk

Son Güncelleme: 30.01.2018 17:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.