Ramazan’ın son cumasında da camiler doldu taştı

RAMAZAN AYININ SON CUMA NAMAZINDA SAMSUN’DA ŞEHİR MERKEZİNDE BULUNAN BÜYÜK CAMİİ VE BİRÇOK CAMİ TAMAMEN DOLDU. CUMA NAMAZI VAKTİ YAKLAŞIRKEN DOLAN CAMİLERİN İÇİNDE YER BULMAYAN CEMAAT, YANINDA GETİRDİKLERİ SECCADE VE CAMİDEKİ HASIRLARIN ÜZERİNDE CUMA NAMAZINI KALDI.

14 Nisan 2023 Cuma 14:13
Ramazan’ın son cumasında da camiler doldu taştı

Samsun’da Ramazan ayının ilk cuma namazında olduğu gibi son cuma namazında da camiler doldu taştı. Namaz vaktine yaklaşırken dolan camide yer bulamayan cemaatin bir kısmı cuma namazını dışarıda kıldı.

Ramazan ayının son cuma namazında Samsun’da şehir merkezinde bulunan Büyük Cami ve birçok cami tamamen doldu. Cuma namazı vakti öncesi dolan camilerin içinde yer bulmayan cemaat, yanında getirdikleri seccade ve camideki hasırların üzerinde cuma namazını eda etti. Namaz sonrası vatandaşlar birbirlerinin cuma gününü tebrik etti.

23 Mart Perşembe günü başlayan Ramazan ayı, 20 Nisan Perşembe günü sona erecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.