Sağlık yöneticilerine akreditasyon eğitimi

SAMSUN'A GELEN 500'ÜN ÜZERİNDE, SAĞLIK YÖNETİCİSİ, KALİTE VE AKREDİTASYON ÇALIŞANI İLE ÇEŞİTLİ MESLEK GRUPLARINA AKREDİTASYON ÇALIŞMALARI, SAĞLIKTA AKREDİTASYON STANDARTLARI VE PROGRAMLARI, MÜKEMMELİYET MERKEZLERİ VE ULUSLARARASI AKREDİTASYON ÇALIŞMALARI HAKKINDA BİLGİ VERİLDİ.

03 Mayıs 2023 Çarşamba 10:43
Sağlık yöneticilerine akreditasyon eğitimi

Samsun’a gelen 500’ün üzerinde, sağlık yöneticisi, kalite ve akreditasyon çalışanı ile çeşitli meslek gruplarına akreditasyon çalışmaları, sağlıkta akreditasyon standartları ve programları, mükemmeliyet merkezleri ve uluslararası akreditasyon çalışmaları hakkında bilgi verildi.

Samsun İl Sağlık Müdürlüğü ev sahipliğinde Türkiye Sağlık Hizmetleri Kalite ve Akreditasyon Enstitüsü (TÜSKA) Ulusal Akreditasyon Bilgilendirme Toplantısı düzenlendi. Ordu, Denizli, Giresun, Kastamonu, Bolu, Sinop, Karabük, Gümüşhane ve Trabzon illerinden 500’ün üzerinde, sağlık yöneticisi, kalite ve akreditasyon çalışanı ve çeşitli meslek gruplarından oluşan katılımcıların yer aldığı toplantıda akreditasyon çalışmaları, sağlıkta akreditasyon standartları ve programları, mükemmeliyet merkezleri ve uluslararası akreditasyon çalışmaları hakkında katılımcılara bilgi aktarıldı.

Samsun İl Sağlık Müdürlüğü ev sahipliğinde düzenlenen TÜSKA Ulusal Akreditasyon Bilgilendirme Toplantısı; Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Ali Oruç, TÜSKA Başkanı Prof. Dr. Figen Çizmeci Şenel tarafından yapılan açılış konuşmalarının ardından Eğitim ve Araştırma Hastanesi toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.