Samsun 17 ekim salı hava durumu

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, yurdun kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Trabzon, Rize, Artvin, Gümüşhane çevrelerinin yağışlı olarak geçmesi bekleniyor.

17 Ekim 2017 Salı 09:35
Samsun 17 ekim salı hava durumu

Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, Rize ve Artvin'in iç ve yüksek kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Sabah saatlerinde Marmara'nın doğusu ve Batı Karadeniz ile İç Anadolu'da yer yer pus ve sis hadisesi görüleceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığının doğu kesimlerde 1 ila 4 derece azalacağı, kuzey ve batı kesimlerde 1 ila 3 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. 

Samsun'da 17 ekim salı hava durumu parçalı bulutl 20 derece.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.