Samsun Bulvar AVM'de Canlı Müzik Eşliğinde Alışveriş Keyfi

Samsun Bulvar Alışveriş Merkezi (AVM) her hafta sonu ziyaretçilerine canlı müzik eşliğinde alışveriş keyfi yaşatıyor.

02 Ağustos 2017 Çarşamba 11:42
Samsun Bulvar AVM'de Canlı Müzik Eşliğinde Alışveriş Keyfi

Samsun'da açık havada sunduğu alışveriş keyfi ile varandaşların buluşma noktası haline gelen Bulvar AVM; çok özel mimarisi, barındırdığı zengin marka karması, sunduğu avantajlar ve gerçekleştirdiği birbirinden eğlenceli etkinliklerle Samsunluların tercih noktası olmaya devam ediyor. Samsun’a kazandırdığı yeni meydanı ile şehrin çekim merkezi haline gelen Bulvar AVM yaz etkinliklerine canlı müzik dinletileri ile devam ediyor.

Her cumartesi pazar 17.00-18.30 saatleri arasında meydan alanında gerçekleşen müzik etkinliğinde Samsun’un en sevilen gruplarından biri olan Grup Jelatin Trio sahneye çıkıyor. Grup; standart dünya klasikleri, caz emprovize ve Türk batı pop müzikleri gibi üç bölümden oluşan dinleti ile performanslarını sergiliyor.Ziyaretçiler; canlı müzik dinletisi ile alışverişin ve keyifli bir molanın tadını çıkarırken, aynı zamanda avantajlı alışveriş seçeneklerinden faydalanabiliyorlar.

Son Güncelleme: 02.08.2017 11:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.