Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz'dan işbirliği vurgusu

Garnizon Komutanı Topçu Albay Recep Ali Üstün'ü makamında ziyaret eden Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, işbirliği içerisinde hizmet sunmaya çalıştıklarını söyledi. 

05 Ekim 2017 Perşembe 16:10
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz'dan işbirliği vurgusu

Komutan Üstün'e yeni görevinin hayırlı olmasını dileyen Başkan Yılmaz, Samsun'a fayda sağlayacak her faaliyette birlikte çalışmaktan onur duyacağını belirterek, "Belediye olarak Garnizon Komutanlığımız, jandarmamız, emniyetimiz ve kamu kurumlarımızla beraber olmanın gururunu yaşıyoruz. Daima işbirliği içerisinde eğitimden, sağlığa, asayişten, spora kadar her alanda vatandaşlarımıza hizmet sunmaya çalışıyoruz" dedi.

Kentteki tüm kurumlarla iletişim halinde olduklarını ve ellerinden geldikçe de tüm kurumlara destek olmaya çalıştıklarını söyleyen Yılmaz, her yapılan hizmetin Samsun'un bir adım daha ileriye gitmesini sağladığını ifade etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Üstün de ziyaret için Yılmaz'a teşekkür etti. Garnizon Komutanı ziyaretinde Başkan Yılmaz'ın yanı sıra Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Yavuz ve Samsun Adalet Komisyonu Başkanı Kemal Alver de yer aldı.

Son Güncelleme: 05.10.2017 17:02
Anahtar Kelimeler:
SamsunGarnizonKomutan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.