Samsun'da 500 güvenlik elemanı alınacak

Türkiye Polis Emeklileri Derneği Samsun Şube Başkanlığı Türkiye genelinde güvenlik hizmeti vermek için kolları sıvadı.

26 Aralık 2017 Salı 12:52
Samsun'da 500 güvenlik elemanı alınacak

1948 yılında kurulan ve Bakanlar Kurulu kararıyla 1960 yılında kamu yararına çalışmak üzere resmi olarak ilan edilen Türkiye Polis Emeklileri Derneği, çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. İstihdam sağlamak adına yeni bir projeye imza atan dernek, güvenlik hizmeti vermek için düğmeye bastı. 

"GÜVENLİK BİZİM İŞİMİZ"

Dernek başkanı olduğundan beri bir takım çalışmalarının olduğunu belirten Türkiye Polis Emeklileri Derneği Samsun Şube Başkanı Sadık Aydın, “17 Ekim 2017 tarihinde resmen ilan edilen Polem Güvenlik olarak 5 Avrupa ülkesiyle de anlaşıp, Türkiye geneline güvenlik hizmeti vermek için 1 Ocak 2018 yılından itibaren güvenlik ve temizlik ihalelerine girmek üzere, merkez İstanbul’da olup, merkez adına Rize, Trabzon, Giresun, Ordu, Samsun ve Sinop illerindeki ihalelerin takibini Samsun temsilciliği olarak biz yapacağız. İhalelere öncelikli emekli meslektaşlarımız, yakınları ve sivil vatandaşlardan özel güvenlik sertifikalı ve sertifikasız iş talebinde bulunacaklara, derneğimizden müracaat formu verilerek. Müracaatlar mesai saatlerinde kabul edilecektir. Güvenlik olarak çalışmak isteyen vatandaşlar dernek binamıza gelerek başvuru formunu doldurup başvurularını yapabilirler. Güvenlik zaten bizim işimiz. İlk etapta talebe göre yaklaşık olarak 500 kişiye istihdam sağlayacağız” dedi.

Son Güncelleme: 26.12.2017 13:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yeliz Akpınar 2018-01-10 23:03:09

Öncelikle hayırlı olsun inşAllah projeniz çoğalır iş isthdamo açılır çalışmak isteyen emekli polislere. Şirketi nize başvuru yapmak istiyorum.

Avatar
HASAN OCAK 2019-04-12 16:56:37

EMEKLİ OLACAĞIM LİSANS MEZUNUYUM. İRTİBATA GEÇERSENİZ SEVİNİRİM.