Samsun'da aniden bastıran sağanak vatandaşları hazırlıksız yakaladı

Samsun’da aniden bastıran sağanak vatandaşları hazırlıksız yakaladı. 

06 Aralık 2017 Çarşamba 17:25
Samsun'da aniden bastıran sağanak vatandaşları hazırlıksız yakaladı

İki gündür Samsun’u etkisi altına alan soğuk ve yağışlı hava bugün şehir merkezinde sağanak yağışa dönüştü. Şehrin çevresindeki dağların zirveleri ise karla kaplandı. 
Öğle saatlerinde gündelik işlerini yapmak için dışarıda bulunan vatandaşlar aniden bastıran sağanak yağışın etkisine maruz kaldı. Yanlarında şemsiye taşımayan vatandaşlar, yağmurdan kurtulmak için etrafa kaçışmaya başladı. Bazı vatandaşlar tentelerin altında yağışın durmasını beklerken, bazı vatandaşlar ise ellerine geçirdikleri malzemelerle kendilerini yağmurdan korumaya çalıştı. İnsanların yağmurdan kaçışmaları ise ilginç görüntüler oluşturdu.
Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, Orta ve Doğu Karadeniz Bölgesi’nde kuvvetli fırtına beklendiği, soğuk ve yağışlı havaların en az 1 hafta süreceği öğrenildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.