Samsun'da AVM’den üniversitelilere paso hediye

Samsun Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin(AVM) üniversite öğrencileri için her yıl düzenlediği “Paso Kampanya” başlıyor. 

12 Ekim 2017 Perşembe 10:58
Samsun'da AVM’den üniversitelilere paso hediye

Samsun'da Üniversitelilere yönelik düzenlenen Paso Kampanya 15 Ekim-15 Kasım tarihleri arasında geçerli. Bu kampanya ile üniversite öğrencileri çeşitli hediyeler kazanacak.Yeşilyurt AVM’den yapılan açıklamada, “15 Ekim Pazar günü başlayacak olan Paso Kampanya’da, öğrenci kimliğini gösteren üniversite öğrencilerimiz ücretsiz ‘Lucky Card’ alarak, kampanya süresi boyunca bir veya birden fazla mağazadan toplamda veya tek seferde 50 TL ve üzerinde alışveriş yapıp, fiş veya faturalarını danışma bankosuna işleterek isterlerse tavuk burger menü isterlerse tek kişilik sinema bileti kazanabilecek. 15 Ekim-15 Kasım tarihleri arası her hafta yeni kazanım elde edilecek Paso Kampanya 15 Kasım Çarşamba akşamına kadar devam edecek” denildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.