Samsun'da belediye büyük yanlıştan döndü

Samsun'un Bafra ilçe Belediye Başkanı Zihni Şahin, 200 yıllık mezarlığa çocuk oyun parkı yapılması girişiminde bir yanlışlık olduğunu ve işin aslını öğrenince çalışmaları durdurduklarını söyledi. 

25 Ağustos 2017 Cuma 18:02
Samsun'da belediye büyük yanlıştan döndü

Bafra ilçe merkezine 10 kilometre mesafedeki Kalaycı Mahallesi girişinde bulunan 200 yıllık mezarlıkta Bafra Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından oyun parkı yapılması için çalışma başlatıldı. Konudan rahatsız olan mahalle halkı, oyun parkının başka yere yapılmasını istedi. Kalaycı Mahallesi'nden Bekir Bilgiç, “Burası aşağı yukarı 200 yıllık mezarlık. Oyun parkı yapılması isteniyorsa başka bir alanda müsait bir yere yapılmalı” dedi.

“Mezarlık olduğunu bilmiyorduk”
Oyun parkı ile ilgili çalışmalar yürüten Bafra Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri oranın mezarlık olduğunu bilmediklerini, muhtar tarafından gösterilen alanda çalışma başlattıklarını ifade ederek şu an itibarıyla çalışmaları durduklarını ve oraya oyun parkı yapmaktan vazgeçtiklerini açıkladı. 

"Çocuk oyun parkını yapmaktan vazgeçtik"
Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin konu hakkında yaptığı açıklamada, “Böyle kutsal bir alana çocuk oyun parkı yapmamız mümkün değil. Park ve Bahçeler ekibimize yer gösterme konusunda bir yanlışlık olmuş. İşin aslını öğrenince çalışmaları durdurduk. Çocuk oyun parkını yapmaktan vazgeçtik. Müsait bir alan bulursak yaparız" dedi.     Kalaycı Mahallesi Muhtarı Behzat Piloğlu ise konu hakkında açıklama yapmayacağını söyledi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.