Samsun'da berberlerden son gün uyarısı

 Samsun Berberler Odası Başkanı Zabit Pilan, berberlerde oluşabilecek yoğunluk için tıraşların son güne bırakılmaması uyarısında bulundu. 

26 Ağustos 2017 Cumartesi 21:39
Samsun'da berberlerden son gün uyarısı

Kurban Bayramı 1 Eylül Cuma günü başlıyor. Vatandaşlar, bayramda şık bir dış görünüşe kavuşmak için her bayram öncesi berberlere akın ediyor. Yıllardır pazar günleri tatil yapan Samsunlu berberler, Berberler Odası’nın aldığı karar ile bazı bayramlarda pazar günleri açık oluyordu. Ancak pazar günü ile bayram arasında uzun zaman olduğu için, bu bayramda berberler pazar günü kapalı olacak.
Oda Başkanı Zapit Pilan, yaşanabilecek yoğunluk için bayram öncesinde uyarılarda bulunarak, “Vatandaşlarımız bayramlarda tıraş olmayı örf ve adet edinmiş. Bayram arifesinde berberler çok yoğun olur. Vatandaşlarımızdan özellikle saç tıraşlarını son güne bırakmamasını rica ediyorum. Böylece berberler hem bunalmaz hem de daha güzel tıraşlar yaparlar. Vatandaşlar 1-2 gün önceden tıraş olunursa her şey daha güzel olur. Pazar günleri normalde berberler kapalı. Bazı bayramlarda pazar günü çalışma izni veriyorduk. Ancak pazar ile bayram arasında dört gün zaman olduğundan pazar günü berberler kapalı olacak” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.