Samsun'da fuhuş iddiası! Seviyorum! Suçlamaları kabul etmiyorum...

Samsun'da Özbek uyruklu bir kadının , kendisini zorla fuhuş yapmaya zorlandığını iddia ederek polise şikayette bulunması üzerine, olayla ilgili 1 şüpheli gözaltına alındı.

24 Ocak 2018 Çarşamba 18:21
Samsun'da fuhuş iddiası! Seviyorum! Suçlamaları kabul etmiyorum...

Olay, Samsun'un Atakum ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Özbek uyruklu bir kadın Recep Tokur Polis Merkezine başvurarak, kendisini S.T. (33) adlı kişinin fuhuş yapmak için zorladığını iddia etti. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Bürosu ekipleri S.T.'yi yakalayarak gözaltına aldı. Kendisinden şikayetçi olan kadını sevdiğini söyleyen ve suçlamaları kabul etmeyen S.T. bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. 
Kimseyi istemediği bir şeyi yapmaya zorlamadığını ifade eden S.T., çıkarıldığı nöbetçi mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.