Samsun'da hava durumu

Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü'nden alınan hava tahmin raporuna göre, Samsun'da bugün havanın parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor. Doğu ilçelerinde ise kuvvetli yağışın yağacağı tahmin ediliyor.

Haberlinki
Haberlinki
16 Temmuz 2018 Pazartesi 09:14
Samsun'da hava durumu

Yapılan son değerlendirmelere göre bölge genelinde havanın parçalı yer yer çok bulutlu, yer yer çok bulutlu Samsun,Ordu,Sinop,Tokat çevreleri aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olarak geçmesi bekleniyor.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Meteorolojiden yapılan uyarıda şu ifadelere yer verildi: "Samsun'un doğu İlçelerinde (Çarşamba, Salıpazarı ve Terme) ve Ordu'nun Ünye, Çaybaşı, İkizdere ilçerinde Şiddetli yağış (75-100kg/metrekare) yer yer aşırı yağış (100kg ve üzeri), Ordu'nun diğer kesimlerimde kuvvetli(21-50 kg/metrekare) ve yer yer çok kuvvetli(51-75 kg/metrekare) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım ve heyelan riskine karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır."

 

Son Güncelleme: 16.07.2018 11:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.