Samsun'da iğrenç dolandırıcılık yöntemi!

Samsun'da bir basketbol antrenörü, basket kursuna gelen 13 yaşındaki kız çocuğunun fotoğrafı ile sosyal paylaşım sitesinde açtığı hesapta fuhuş pazarlığı yaparak kişileri dolandırmaya kalktığı iddiasıyla gözaltına alındı. 

24 Ocak 2018 Çarşamba 16:34
Samsun'da iğrenç dolandırıcılık yöntemi!

Edinilen bilgiye göre, Samsun'da basketbol antrenörlüğü yapan 31 yaşındaki C.K., basketbol kursuna gelen 13 yaşındaki kız çocuğunun resmi ve ismi ile Instagram'da hesap açıp kişileri ekleyerek, ağabeyinin sakat olduğunu ve paraya ihtiyaçları bulunduğunu belirterek para karşılığı fuhuş yapmak için yazışmaya başladı. Bir kişi, 13 yaşındaki kız zannedip C.K.'nin kendi adına olan verdiği banka hesabına 100 lira yatırıp, fuhuş için buluşmak istedi. Kendisinin Canik ilçesindeki bir alışveriş merkezinde olduğunu yazan C.K., buraya gelen kişiye mağazada olduğunu söyleyerek, giysi almak için 100 lira daha yatırmasını istedi. Alışveriş merkezindeki ATM'den para yatıran şahsın yanında ona nasıl para yatıracağını da tarif eden C.K., yazıştığı kişiye mağazada olduğunu ve onu gördüğünü yazıp üzerindeki giysileri de tarif etti. Söz konusu şahıs 100 lira daha yatırınca dolandırıldığını anlayıp polise şikayette bulundu. Samsun Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları çalışma sonucu kimliğini tespit ettiği C.K.'yı Canik ilçesi Uludağ Mahallesi'nde yakalayarak gözaltına aldı. Yapılan araştırma sonucu C.K.'nin 3 kişiyi de aynı yöntemle dolandırdığı ortaya çıktı. Siber Suçlar Şube Müdürlüğündeki sorgusu tamamlanan C.K., "çocuğun cinsel istismarı" suçundan bugün Samsun Adliyesine sevk edildi.

İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.