Samsun'da jandarmadan okul servislerine denetim

Samsun'un Bafra İlçe Jandarma Komutanlığı, çocukların güvenli bir trafik ortamında eğitim ve öğretimlerini sürdürebilmelerini sağlamak için okul servis sürücülerine yönelik denetimlerini aralıksız sürdürüyor. 

06 Ekim 2017 Cuma 10:00
Samsun'da jandarmadan okul servislerine denetim

Samsun'un Bafra İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Tim ekipleri okullarda öğrenci servis araçları üzerinde denetimlerini sıklaştırdı. Sorumluluk bölgesinde bulunan okullarda denetimlerine devam eden ekipler Doğanca Ortaokulu bahçesinde öğrenci servis sürücülerine yolcu alınmaması, araçların camına film ve perde takılmaması konularında uyarılarda bulundu. Araçların arkalarında bulunan 'okul taşıtı' yazısının da standartlara uygun olarak değiştirilmesini isteyen ekipler, öğrencilerin zamanında okula geliş gidişlerinin can güvenliği içerisinde yapılmasını sağlamak için denetimlerin süreceğini ifade ettiler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.