Samsun'da kan donduran cinayet!

Samsun'da 6 gündür haber alınamayan ve kayıp olarak aranan Z.Ç.A'nın cansız bedeni komşusunun bahçesindeki foseptik çukurunda bulundu.

Haberlinki
Haberlinki
23 Mayıs 2018 Çarşamba 18:35
Samsun'da kan donduran cinayet!

Edinilen bilgiye göre, Samsun İncesu Yalı Mahallesi'nde ikamet eden ve 16 Mayıs 2018 tarihinden bu yana kendisinden haber alınamadığı öğrenilen 35 yaşındaki Z.Ç.A'nın, Samsun Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro ve Kayıp Şahıslar Büro şube ekiplerinin yaptığı titiz çalışma sonucunda komşusunun bahçesindeki foseptik çukurunda cansız bedenine ulaşıldı. İlk belirlemelere göre Ç'nin başından vurulmuş olduğu saptandı. Kayıp Şahıslar Büro Amirliği tarafından yapılan incelemede, Z.Ç.A'nın en son E.E ile görüldüğü, sonrasında ise haber alınamadığı öğrenildi. Polis ekipleri, cinayet zanlısı olarak aranan 60 yaşındaki E.E'nin olaydan sonra Samsun'dan ayrıldığı ve kayıplara karıştığı bilgisine ulaştı. E.E'nin dün akşam saatlerinde Ç'nin bir yakınını arayarak bulunup bulunamadığını sorduğu öğrenildi. 

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Haber: Merve İLHAN

Son Güncelleme: 23.05.2018 18:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.