Samsun'da kar yağışı başladı!

Soğuk hava tüm yurdu etkisi altına alırken Samsun’da da yüksek kesimlerde kar yağışı başladı

24 Ocak 2018 Çarşamba 10:02
Samsun'da kar yağışı başladı!

Samsun’un Atakum İlçesi’ne 15 kilometre uzaklıkta bulunan Kocadağ Yaylası’nda dün akşam itibariyle başlayan kar yağışının ardından kar kalınlığı 30 santimetreye ulaştı.

Samsun’da uzun süredir kar yağmasını bekleyen vatandaşlar, karın tadını çıkarmak için Kocadağ Yaylası'na çıkarak eğlenceli dakikalar geçirdi.

ARAÇLAR YOLDA KALDI

Kocadağ'ın yüksek kesimlerine off-road için çıkan bazı sürücüler ise yolda kaldı. Samsun Arama Kurtarma Offroad Kulübü üyeleri yolda kalan araçlara yardımcı oldu. Samsun Arama Kurtarma Offroad Kulübü üyesi Onur Aşar, Kocadağ'a çok sık geldiklerini belirterek, bu yıl Karadeniz'e beklenen karın yağmadığını ifade etti. Aşar, "Kulüple beraber Kocadağ'a geldik. Buralarda geziyoruz, karın keyfini çıkarıyoruz. Kar ilk önce buraya yağıyor. Buralar çok eğlenceli, herkesi bekliyoruz." diye konuştu.

Samsun'da bugün bölge genelinin yağışlı ve karla karışık yağmurlu olması beklenirken, 10. Bölge Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre yarın bölge genelinin kar yağışlı olması bekleniyor

 

Son Güncelleme: 24.01.2018 10:18
Anahtar Kelimeler:
SamsunHaber LinkiSamsun Kar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.