Samsun'da kayıp köpeği bulana büyük ödül!

SAMSUN'da Ebru Dabağ, 6 ay önce kaybolan doberman cinsi köpeği Boyka'yı yerel gazetelere verdiği ilanla arıyor.

Haberlinki
Haberlinki
28 Mayıs 2018 Pazartesi 13:56
Samsun'da kayıp köpeği bulana büyük ödül!

SAMSUN'da Ebru Dabağ, 6 ay önce kaybolan doberman cinsi köpeği Boyka'yı yerel gazetelere verdiği ilanla arıyor. Dabağ, köpeğini bulana 7 bin lira ödül vereceğini söyledi.

Ebru Dabağ'ın doberman cinsi köpeği Boyka, 6 Kasım 2017'de Atakum ilçesi İstiklal Mahallesi'ndeki sitedeki kulübesinden kayboldu. Bölgede köpeğini arayan Dabağ, bir sonuç alamadı. Bunun üzerine Dabağ, kentte yayın yapan yerel gazetelere ilan vererek, köpeğini bulana 7 bin lira ödül vereceğini duyurdu. 6 aydır köpeğini aramaya devam eden Dabağ, "Hala bir umut köpeğimin bulunmasını bekliyorum. İnşallah biri bulur ve köpeğimi bana ulaştırır. Köpeğimi 33 günlük yavruyken sahiplenmiştik. O bizim için çok değerli" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.