Samsun'da kedi kurtarma operasyonu

 Samsun'da reklam panosuna sıkışan kedi yavrusunu eline alan kadının eli kanlar içinde kaldı. Oldukça korkmuş olan sokak kedisine sevecen bir şekilde yaklaşan Cemile Erbay isimli kadın kediyi, bakmak için evine götürdü. 

08 Şubat 2018 Perşembe 18:25
Samsun'da kedi kurtarma operasyonu

Samsun'un İlkadım ilçesi Cumhuriyet Caddesi'nde bulunan bir dükkanın reklam panosuna sıkışan kedi saatler sonra kurtarılabildi. Reklam panosundan gelen miyavlama seslerini duyan dükkan sahipleri Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiyeciler kedinin olduğu yeri tespit etti. İtfaiyecilerin uğraşları sonucu yavru kedi, yakalaşık iki saat kaldığı yerden kurtarıldı. Olay yerinden geçen Cemile Erbay isimli bir kadının ise yavru kediye acıyarak alıp bakmak istedi. Oldukça korkmuş olan kedi Erbay'ın elini tırmalayıp, ısırdı. Ellerinin yaralanmasına aldırmayan Erbay, kedinin korktuğu için böyle davrandığını belirtti. Yavru sokak kedisini alan Erbay, kediye evine götürüp sağlığına kavuşturduktan sonra kedi beslemek isteyen birine vereceğini söyledi. Kendisinin de kedisinin olduğunu belirten Erbay, yavru kediyi bir kutuya koyarak, evinin yolunu tuttu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.