Samsun'da kısa dönem erler yemin etti

Samsun'un Bafra ilçesinde 369/2 kısa dönem erler için yemin töreni düzenlendi. 

12 Ocak 2018 Cuma 11:36
Samsun'da kısa dönem erler yemin etti

Bafra Yeni Kapalı Spor Salonunda düzenlenen tören öncesi Samsun İl Jandarma Komutanlığına bağlı narkotik köpek İbre’nin yaptığı gösteri ayakta alkışlandı. İbre’nin gösterisinin ardından kısa dönem askerler arasında başarışı olan erlere Kaymakam Ali Fuat Türkel tarafından hediye verildi.

İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ünsal Ağaoğlu yaptığı konuşmada, “Çok kısa sürede askerlik onuruna erişerek karşımızda dimdik duran evlatlarımızla ne kadar gurur duysak azdır. Kahraman Mehmetçikler, her Türk askeri gibi bu kutsal görevi icra etmek için birliğimize katıldınız. Bu görev süresince, vicdan, adalet, başarı içerisinde olacağınıza eminim. Hiçbir güç sizi birbirinizden koparamaz. Sizlerin asıl görevi, askerlik görevinizi yaptıktan sonraki hayatınızda olacaktır. Görevlerini yaparken canlarını seve seve veren milletimizin aziz evlatlarını millet ve şükranla anıyorum” dedi.

Konuşmaların ardından 4 haftalık eğitimlerini tamamlayan 72 kısa dönem er yemin etti. Yemin merasiminin ardından program geçit töreni ile son buldu. Düzenlenen törene ayrıca AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Bafra Belediye Başkanı Zihni şahin, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Yarbay Mehmet Arı, İlçe Emniyet Müdürü Hikmet Demirci, askeri erkan ve erlerin aileleri katıldı.

Son Güncelleme: 12.01.2018 11:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.