Samsun'da 'Mutluluğun Kanatları' 1. yılını kutladı

Mutluluğun Kanatları Derneği, gelirinin tamamının lösemili ve engelli çocuklar , köy okulları , yardıma muhtaç çocuklar için kullanacağı 1. Yıl Muhteşem Gala Gecesi’nde şarkıcı Berkay’ı Samsunlularla buluştu.

Haberlinki
Haberlinki
04 Mayıs 2018 Cuma 09:20
Samsun'da 'Mutluluğun Kanatları' 1. yılını kutladı

27 Nisan Cuma günü Sheraton Otel’de gerçekleşecen mehteşem gecede Sanatçı Berkay sahne çıktı. Gelirinin tamamının lösemili ve engelli çocuklar için kullanacağı gece 27 Nisan Cuma günü saat Sheraton Otel’de gerçekleşti

Ön rezervasyonla biletlerimizi sattık. Biletler satışa çıktığında salon tamamen doldu. Konserimizde Berkay canlı şarkı söyleyecek. İnsanlarımız hem eğlenecek hem de derneğimize ve dolayısıyla küçük çocuklarımıza da destek olmuş olacaklar” diye konuştu.

Mutluluğun Kanatları Derneği Başkanı Burcu Keskin, “29 Mart 2017’de Mutluluğun Kanatları Derneği’ni kurmamızla resmi bir yapıya kavuştuk. Hedefimiz her zaman çocuklar, çocukların sağlığı. Çalışmalarımıza devam ediyor, kanser tedavisi gören çocuklarımızın hayallerini gerçekleştirmek istiyoruz. Bugün burada bizleri yalnız bırakmayan misafirlerimiz çocuklarımıza katkı sağlayan, sağ duyu sahibi dostlarımızdır. Dostlarıma, tüm misafirlere ve En önemlisi gece gündüz demeden. Durmaksızın tek beklentileri Çocukların Sağlıklı , Mutlu , ihtiyaçlarının giderilmesi olan KANATSIZ MELEKLER Ekibimize çocuklarımız adına teşekkür ederiz” dedi

Son Güncelleme: 04.05.2018 09:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.