Samsun'da öğrenciler opera ile tanıştı

Samsun’un Bafra ilçesinde bir lisede opera sanatçıları tarafından konser verildi.Bafra Galip Öztürk Ortaokulunun Samsun Maarif Hareketi kapsamında uygulayıp yürüttüğü “Çok Yönlü Eğitim Kalıcı Öğretim Projesi” çerçevesinde Samsun Devlet Opera ve Balesi sanatçıları okulda öğrencilerle buluştu.

Haberlinki
Haberlinki
29 Mart 2018 Perşembe 11:58
Samsun'da öğrenciler opera ile tanıştı

Samsun’un Bafra ilçesinde bir lisede opera sanatçıları tarafından konser verildi.

Bafra Galip Öztürk Ortaokulunun Samsun Maarif Hareketi kapsamında uygulayıp yürüttüğü “Çok Yönlü Eğitim Kalıcı Öğretim Projesi” çerçevesinde Samsun Devlet Opera ve Balesi sanatçıları okulda öğrencilerle buluştu. Okulun konferans salonunda, Opera Atölyesi Eğitim etkinliği ile çeşitli opera eserleri seslendiren Samsun Devlet Opera ve Balesi sanatçılarından Leyla Ceren Koç, Murat Göçken, Sermin Töre, Metin Bayram ve piyanist Melek Qocayeva, öğrencilerin sorularını da cevapladı.

Samsun Maarif Hareketi kapsamında uygulanan “Çok Yönlü Eğitim Kalıcı Öğretim Projesi’nin çeşitli etkinliklerle devam edeceği öğrenildi.

Son Güncelleme: 29.03.2018 13:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.