Samsun'da şehit aileleri yalnız bırakılmıyor

Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel ve Belediye Başkanı Zihni Şahin, beraberindeki heyet ile birlikte şehit ailelerini ziyaret ederek yalnız bırakmıyorlar.

Haberlinki
Haberlinki
15 Mart 2018 Perşembe 14:25
Samsun'da şehit aileleri yalnız bırakılmıyor

Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel ve Belediye Başkanı Zihni Şahin, beraberindeki heyet ile birlikte şehit ailelerini ziyaret ederek yalnız bırakmıyorlar.

Kaymakam Türkel ve Belediye Başkanı Şahin, aileleri ayrı ayrı ziyaret ederek onlarla birlikte oluyorlar. Bafra’da ikamet eden şehit ailelerini evlerinde ziyaret eden Kaymakam Türkel ve Başkan Şahin, 25 Temmuz 1994 tarihinde Hakkari Yüksekova Dağ Komando Tabur Komutanlığının Kısıklı bölgesinde bölücü terör örgütü PKK mensuplarına karşı yürüttüğü operasyonda çıkan silahlı çatışma sonucu terhisine iki gün kala şehit olan Jandarma Komando Çavuş Muhammet Önder’in ve 23 Nisan 1995 tarihinde Tunceli Nazimiye’de bölücü terör örgütü PKK mensupları ile çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Komando Onbaşı şehit Satılmış Şahin’in ailelerini evlerinde ziyaret ettiler.

Kaymakam Türkel ve Başkan Şahin, şehit Muhammet Önder’in baba evine yaptığı ziyarette annesi Saadet Önder ve babası Bayram Önder karşıladı. Daha sonra şehit Satılmış Şahin’in baba evine ziyarette bulunuldu. Burada da anne Hidayet Şahin ve baba Nusret Şahin misafirlerini kabul etti.

Şehit ailelerini ziyaretlerinde istek ve önerileri aldıklarını belirten Kaymakam Türkel, her zaman devletin yanlarında olduğunu ifade etti.

Başkan Şahin ise ziyaret esnasında, “Mehmetçiklerimiz, bu ülkenin bölünmez bütünlüğü için canlarını hiçe sayarak feda ettiler ve şehit oldular. Çanakkale’de, Sarıkamış’ta ve birçok cephede dedelerimiz çok zor şartlar altında savaşıp, vatanımızı korumak ve bizlere yurt bırakmak için mücadelelerde bulundular. Şimdi de bu ecdadın torunları, bugün de devam eden şer güçlerin oyunlarına karşı, ülkemizin bölünmez bütünlüğüne göz dikmiş olan tek dişi kalmış canavarlara karşı amansız mücadelesini sürdürmekte” ifadelerini kullandı.

Şehit aileleri ise ziyaretten memnuniyet duyduklarını ifade ederek, teşekkür ettiler.

Ziyarette İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Murat Öner, Astsubay Kıdemli Başçavuş Aydın Bulut ve Sosyal Hizmetler Müdürü Muzaffer Şahin de hazır bulundu.

Son Güncelleme: 15.03.2018 16:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.