Samsun'da şehit çocuğuna sürpriz doğum günü

Salıpazarı Kaymakamı Hilal Küsmez Günaydın, İlçe Jandarma Komutanı ile birlikte şehit çocuğu 3 yaşındaki Yusuf Sekmen’e sürpriz doğum günü kutlaması yaptı.

11 Mayıs 2018 Cuma 10:52
Samsun'da şehit çocuğuna sürpriz doğum günü

Samsun Salıpazarı ilçesi Suluca Mahallesi’nden 2015 yılında Hakkari’de şehit olan Piyade Er Coşkun Sekmen’in oğlu Yusuf Sekmen’in mahallesinde gerçekleştirilen 3. yaş gününe İlçe Kaymakamı Hilal Küsmez Günaydın ve İlçe Jandarma Komutanı Hakan Akçay da Katıldı. Küçük Yusuf’un pastasını keserek hediye verdiler. Aile ile birlikte gerçekleştirilen doğum günü kutlamasında ikramların ardından aile, İlçe Kaymakamı ve Jandarma Komutanına teşekkür etti.

Kaymakam Hilal Küsmez Günaydın da aileye iyi dileklerini sunarak, “Şehitlerimizin emaneti emanetimizdir, sahip çıkacağız. Tüm şehitlerimizin mekanı cennet olsun“ dedi.

Son Güncelleme: 11.05.2018 14:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.