Samsun'da ulaşıma kar engeli..! 3 hasta ambulans ile kurtarıldı

Samsun şehir merkezine 2018 yılının ilk karı yağarken ulaşımda aksaklıklar yaşandı.

25 Ocak 2018 Perşembe 15:58
Samsun'da ulaşıma kar engeli..! 3 hasta ambulans ile kurtarıldı

“3 hasta ambulans ile kurtarıldı”
Samsun Büyükşehir Belediyesi karla mücadele çalışmaları kapsamında hazırladığı raporda, “Yaklaşık 5 bin km’lik yol ağında 217 iş makinesi ve 320 personel ile ekiplerimiz 24 saat aralıksız karla mücadele çalışması yürütmektedir. Şu an itibariyle Terme ilçesinde Ambartepe ve Örencik Mahalle yolları kapalı olup çalışmalarımız devam etmektedir. Kocamanbaşı, Yüksekyayla ve Erenköy Mahallelerinden 3 hasta ambulansa ulaştırıldı. Yakakent ilçesinde Asmapınar-Çepni grup yolu kapalı olup çalışmalarımız devam etmektedir. Vezirköprü ilçesinde Duruçay ve Kızılcakoru grup yolları kapalı olup çalışmalarımız devam etmektedir” denildi.
Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Samsun’daki kar yağışının geceye kadar süreceği, yarın ise şehrin doğu ve batı kesimlerinde karla karışık yağmur şeklinde olacağı belirtildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.