Samsun'da üniversite öğrencisinin ölümüne sebep olan şahıs tutuklandı!

Samsun'da 23 yaşındaki üniversite öğrencisinin ölümüne sebep olan ve uyuşturucuyu satın alıp eve getirdiği iddia edilen inşaat işçisi polis tarafından gözaltına alındı ve çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Haberlinki
Haberlinki
30 Ocak 2018 Salı 17:25
Samsun'da üniversite öğrencisinin ölümüne sebep olan şahıs tutuklandı!

Olay, Samsun'un Atakum ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, üniversitesi birinci sınıf öğrencisi 23 yaşındaki Doğukan K., yarıyıl tatili için Samsun'da bulunan arkadaşlarını ziyarete geldi. Arkadaşları ile uyuşturucu içtikleri ve ezdikleri uyuşturucu hapı burunlarına çektikleri sırada Doğukan K. fenalaştı. Arkadaşı tarafından Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan ve Giresunlu olduğu öğrenilen Doğukan K., yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak dün akşam hayatını kaybetti. 
Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri savcının talimatı doğrultusunda olayla ilgili soruşturma başlattı. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ölümü sebep olan uyuşturucuyu eve getirdiği iddia edilen inşaat işçisi 26 yaşındaki Onur B.'yi gözaltına aldı. Narkotik Bürosundaki sorgusu tamamlanan Onur B. bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren Onur B. kendini savunarak, "Evde bulunan diğer şüpheliler aralarında 240 lira para toplayıp benden uyuşturucu alıp getirmemi istediler. Uyuşturucuyu Modern Pazarın orada tanımadığım bir şahıstan satın aldım. Üzerime atılan suçlamayı kabul etmiyorum. Çünkü uyuşturucu ticareti yapmadım. Uyuşturucu maddeyi diğer arkadaşlarımla kullanmak amacıyla satın almıştım" dedi.
"Uyuşturucu ticareti" suçundan tutuklanan Onur B., Samsun Kapalı Cezaevine gönderildi.

İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.