Samsun'da yaşanan kan donduran cinayette şok itiraf! 'Ben öldürdüm'

Samsun'da komşusu Ekrem E'nin bahçesinde bulunan foseptik çukurunda cansız bedeni bulunan Zafer Çağdaş Adıgüzel'in katil zanlısı Ekrem E. TV8'de yayınlanan programa telefonlabağlanarak cinayeti kendisinin işlediğini itiraf etti.

Haberlinki
Haberlinki
04 Haziran 2018 Pazartesi 17:51

Samsun'un Atakum İlçesi Yalı Mahallesi'nde komşusu Ekrem E'nin bahçesinde bulunan foseptik çukurunda cansız bedeni bulunan Zafer Çağdaş Adıgüzel'in katil zanlısı Ekrem E. TV8'de yayınlanan Gerçeğin Peşinde isimli programını telefonla arayarak cinayeti kendisinin işlediğini itiraf etti. 

Ekrem E., 'Gerçek bildiğiniz gibi değil, beni öldüreceklerdi' diyerek kendisini savunan ve birçok suçtan sabıkasının bulunduğu bilgisine ulaşılan Ekrem E. 'Cinayeti ben işledim. Emniyete de haber gönderdim. Bu olayda 3'ün bir şahıs da var.O bulunursa teslim olacağım.' diyerek suçunu itiraf etti.

Polis tüm yurtta Ekrem E.'yi arama çalışmalarını sürdürüyor. 

Son Güncelleme: 04.06.2018 17:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.