Samsun'da yaşanan korkunç cinayette 3'üncü kişi şüphesi! Kan donduran detaylar...

Samsun’un Atakum İlçesi İncesu Yalı Mahallesi’nde komşusu Ekrem E.'nin evinin bahçesindeki foseptik çukurunda cansız bedeni bulunan Zafer Çağdaş Adıgüzel cinayetinde 3'üncü kişinin şüphesi olduğu ortaya çıktı.  

Haberlinki
Haberlinki
31 Mayıs 2018 Perşembe 11:40
Samsun'da yaşanan korkunç cinayette 3'üncü kişi şüphesi! Kan donduran detaylar...

Geçtiğimiz günlerde Samsun'un Atakum İlçesi Yalı Mahallesi'ndeki komşusu Ekrem E.'nin evinin bahçesindeki foseptik çukurunda cansız bedeni bulunan Zafer Çağdaş Adıgüzel'in katil zanlısı Ekrem E. olaydan sonra kayıplara karışmıştı. Tüm yurtta didik didik aranan Ekrem E'den hala haber alınamadı. Gün geçtikçe Ekrem E. ile ilgili alınan bilgiler adeta kan donduruyor. 62 yaşında, evli ve iki erkek çocuğu sahibi olan Ekrem E'nin cinayetin işlendiği günden bir gün önce katil zanlısının balkonunda Çağdaş Adıgüzel, Ekrem E. ve görgü tanıklarının ifadesine göre 3'üncü bir kişi ile birlikte oturdukları ve bu kişinin katil zanlısın oğlu B.E olduğu ifade ediliyor. Ekrem E'nin komşularından ve akrabalarından alınan bilgiye göre katil zanlısının psikolojik problemleri olduğu, eşine ve çocuklarına şiddet uyguladığı ve 3 yıl önce Samsun'da bulunan iş yerinde orta yaşta bir erkek şahsa tecavüz girişiminde bulunduğu iddia edildi.

Vahşi bir şekilde öldürülen Çağdaş Adıgüzel'in ön otopsi raporuna göre ise işkence izlerine rastladığı belirtildi.

Ekrem E'nin bulunabilmesi için tüm yurtta arama çalışmaları devam ediyor. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.