Samsun'da yazdan kalma günler

 Samsun'da bu gün 30 dereceyi bulan hava sıcaklığı ile yazdan kalma bir gün yaşanıyor. 

07 Ekim 2017 Cumartesi 15:13
Samsun'da yazdan kalma günler

Ekim ayına girilmesine rağmen Samsun'da hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerinde seyrediyor. 1-2 gündür etkili olan sıcaklıkları değerlendiren vatandaşlar yazdan kalma günlerin tadını çıkartıyor. Hafta sonunu da fırsat bilen vatandaşlar, güneşli ve sıcak havadan en iyi şekilde faydalanıyor. Güzel bir sonbahar gününün yaşandığı Samsun'da, termometreler 30 dereyi gördü. Hava sıcaklığının yarın da yüksek olması beklenirken, Pazartesi günü Samsun'da yağışlı bir havanın hakim olması tahmin ediliyor.

"Batıdan yağmur kitlesi geliyor"
Sıcaklıkların mevsim normallerinin biraz üzerinde olduğunu belirten Meteoroloji 10. Bölge Müdürü Yücel Yüce, "Ekim ayında bu sıcaklıkların görülmesi sıra dışı bir durum değil. Geçtiğimiz yıllardaki Ekim aylarında bundan daha yüksek sıcaklıklarla karşılaştık. Sonbahara girerken güneşli sıcak havalar olacağı gibi yağışlı havalarda olacaktır. Önümüzdeki günlerde sıcaklıkların daha da fazla artacağını düşünmüyoruz. Zaten batıdan gelen bir yağışlı hava kütlesi Türkiye etkileyecek. Bu yağışlı hava kütlesinin Pazartesi günü Samsun'u da etkileyeceğini tahmin ediyoruz" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.