Samsun esnafı bayrama hazır

Samsun Yabancılar Çarşısı bayram alışverişlerini son güne bırakmamak için günler öncesinden hazırlıklarını yapan vatandaşların en uğrak yeri oldu.

17 Ağustos 2017 Perşembe 15:23
Samsun esnafı bayrama hazır

Samsun Yabancılar Çarşısı son 4 yılın en yoğun günlerini yaşarken iş potansiyelinin yüksek olması esnafları oldukça sevindirdi.Samsun Yabancılar Çarşısı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Akyüz, “Kurban Bayramı'na sayılı günler kalmasıyla birlikte Yabancılar Çarşısı esnafları olarak tüm hazırlıklarımızı tamamladık ve bayramı iple çekiyoruz. Çok şükür şuan bayrama 2 hafta olmasın rağmen, vatandaşlarımız çarşımıza akın etmeye başladı. Bayram daha gelmeden bereketini hissettirmeye başladı. Biz esnaflar olarak bu durumdan oldukça memnunuz. Şu anda iş potansiyelimiz oldukça yüksek. Ümit ediyoruz ki bu iş potansiyeli, bayramdan sonra da okul sezonuyla birlikte bu şekilde devam eder. Biz ister yüksek gelirli vatandaşlar olsun ister dar gelirli olsun her vatandaşımıza hitap ediyoruz. Bu sebepten dolayı da bayramlarımız bizim için ayrı bir önem taşıyor. Bu günlerimize ayrı bir değer veriyoruz. Biz her zaman halkımıza nasıl iyi şekilde hizmet verebiliriz diye esnaflar olarak sürekli tartışıyoruz. Halkımızı memnun etmek için kaliteli ürünler satıyoruz” dedi.

Çarşıdaki ürünlerin ucuz ve kaliteli olduğuna dikkat çeken Akyüz, “Bugün markalaşmış mağazalarda satılan ürünler ile bizim çarşımızda satılan ürünler arasında hiçbir fark yok. Ürünlerimiz mağaza ürünleriyle aynı kalitededir. Üstelik biz burada bu ürünleri mağazalarda satılan fiyatların yarısına satışa sunuyoruz. Ucuz etin yahnisi yenmez diye bir deyim var. Ancak bu deyim bu çarşıda geçerli değil. Bizde az para yüksek kalite. Müşterilerimizi memnun etmek bizlere yetiyor” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.