Samsun firması Metro Holding'in genel müdürü Çiğdem Öztürk Göbülük istifa etti

Borsa İstanbul'a Metro Holding tarafından istifa açıklaması yapıldı. Genel Müdürlük görevinde bulunan ve Galip Öztürk'ün kızı olan Çiğdem Öztürk Göbülük'ün görevinden istifa ettiği duyuruldu.

15 Ağustos 2017 Salı 10:49
Samsun firması Metro Holding'in genel müdürü Çiğdem Öztürk Göbülük istifa etti

Şirketten konuyla ilgili KAP'a yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Yönetim Kurulu'nun 14.08.2017 tarihli Kararı ile; Sayın Çiğdem ÖZTÜRK GÖBÜLÜK'ün yürütmekte olduğu şirketimiz Genel Müdürlük görevinden istifası kabul edilmiştir. Kamuoyunun bilgisine arz ederiz. Saygılarımızla"

Boşalan yönetim kurulu üyeliğine Yağmur Öztürk'ün (23) getirildiği anlaşıldı.

Metro Holding'in sitesinde yer alan bilgiye göre Yağmur Öztürk, 2014 yılında Avrasya Terminal İşletmeleri A.Ş.'de staj yaparak işe başladı. Öztürk iki yıl önce de Sampi Gıda Üretim Pazarlama ve Tic. A.Ş. de Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev aldı. Öztürk aynı dömende Avrasya Petrol ve Turistik Tesisler Yatırımlar A.Ş. ve Bostan Tarım A.Ş.’de Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev aldı. Öztürk'ün bu şirketlerdeki yönetim kurulu üyeliği sürüyor.

Son Güncelleme: 15.08.2017 10:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.