Samsun İlkadım Belediye Başkanı Tok: "Halkımızın her anında yanındayız"

Sosyal belediyecilik anlayışıyla yardıma muhtaç insanları şefkatle kucaklayan Samsun İlkadım Belediyesi; ayda 5 bin 400 kişiye günlük sıcak yemek ve 130 bin 400 adet ekmek dağıtıyor. 

27 Kasım 2017 Pazartesi 17:54
Samsun İlkadım Belediye Başkanı Tok: "Halkımızın her anında yanındayız"

Bu yardımların dışında belediye, gıda, sağlık, eğitim ve giysi yardımlarında da bulunuyor. Taziye çadırlarını Karadeniz’de ilk kez Samsun’da gündeme getiren İlkadım Belediyesi, vatandaşların acısını hafifleten hizmetler sunuyor.

"Halkımızın her anında yanındayız"
Sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda, vatandaşın iyi ve kötü gününde yanında oldukları söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Halkımızın acılı, iyi ve mutlu gününde yanında olarak gönülleri dokunan her anı ile ilgilenen zor günlerinde yardımına koşan belediyecilik anlayışı ile hizmet ediyoruz. Bu kapsamda her fırsatta halkımızla bir araya geliyoruz. Acısını, hüznünü, mutluluğunu, sevincini paylaşıyoruz. Acılar paylaşıldıkça azalır, sevgiler paylaşıldıkça çoğalır. Biz halkımızı gönül gözleri ile gören yüreklerine dokunan şefkatle kucaklayan belediyecilik örneği sergiliyoruz" dedi.

Son Güncelleme: 27.11.2017 18:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.