Samsun İlkadım'da çalışanlardan Erdoğan Tok'a meşaleli teşekkür

Samsun'un İlkadım ilçe Belediyesi ve Hak-İş Sendikası arasında yeni kadro alacak çalışanlar için yapılacak sözleşmeye sıcak baktığını açıklayan Belediye Başkanı Erdoğan Tok’a belediye çalışanları meşaleli karşılama yaparak teşekkür etti.

12 Ocak 2018 Cuma 08:51
Samsun İlkadım'da çalışanlardan Erdoğan Tok'a meşaleli teşekkür

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın taşerona kadro müjdesinin ardından yaşanan heyecan ve sevinç devam ederken geçen günlerde İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok ile görüşen Hak-İş Sendikası Samsun Şube Başkanı Ziya Uzun, “Başkanımız yeni kadroya giren çalışanlar ile yapacağımız sözleşmeye sıcak bakıyor” açıklamasında bulunmuştu. Görüşme sonrasında yeni kadro alacak çalışanların sendika üyeliği çalışmaları başlarken büyük sevinç yaşayan belediye çalışanları İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’a sürpriz bir karşılama tertip ederek teşekkür ettiler.

Meşaleyi ateşleyen yine ‘meşale kent’ oldu”
Ihlamur Cafe ve Restaurant önünde toplanan işçiler Başkan Tok’un gelmesi ile meşaleleri yakarak büyük bir sürpriz yaptılar. Davul-zurna eşliğinde karşısında belediye çalışanlarını gören Tok hem heyecanını hem de duygularını gizleyemedi. Hak-İş Sendikası Samsun Şube Başkanı Ziya Uzun ve sendika yönetiminin de hazır bulunduğu karşılamada “Her zaman olduğu gibi yine meşaleyi ateşleyen meşale kent İlkadım’ın değerli Başkanı Erdoğan Tok oldu. Daha önceden olduğu gibi bu sözleşmede de Başkanımızın bizim taleplerimizin de üzerinde özlük haklarını sağlayacağından eminiz. Bu nedenle şimdiden teşekkür etmek istedik” şeklinde konuştu.

“Başarımızın arkasında karşılıklı sevgi var”
Oldukça duygusal anlar yaşayan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “İlkadım Belediyesi olarak yaşanan başarının arkasında işte bu karşılıklı sevgi var. Bizler İlkadım’ı modern ve örnek bir kent haline getirmek için gece-gündüz çalışırken kimi zaman mesai arkadaşlarımızla ailelerimizden daha fazla zaman geçiriyoruz. Büyük İlkadım ailesi derken hem çalışanlarımız hem de İlkadımlı hemşehrilerimizle birlik ve beraberlik içerisinde olmanın gururunu yaşıyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın taşeron işçilerine verdiği bu önemli müjde hepimizi ziyadesiyle sevindirirken bizlerde çalışanımızın refah düzeyi için her zaman şartları zorlayarak en iyisini yapmaya çabalıyoruz. Bu çabalarımız da bizleri daha da sıkı kenetlenmiş, millet aşkıyla çalışan ve başarılara birlikte imza atarak İlkadım’a altın çağını yaşatan bir belediye haline getiriyor. Ben yeni kadroların ve sendika sözleşmelerinin hepimiz için hayırlara vesile olmasını diler ve bu güzel karşılama için çok teşekkür ederim” diye konuştu.

Son Güncelleme: 12.01.2018 09:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ziya KUL 2018-01-12 12:36:21

Müftühamam caddesinin ortasına diktiğin dubalar yüzünden seyyarlar kaldırımda satış yapıyor ve biz yayalar kaldırımdan geçemiyoruz.Zabıtalarına söyle de kaldırımları açıver...

Avatar
Zabıta irfan 2018-01-12 23:45:01

Sözkonusu yer büyükşehir belediyesi ait. Dubaları da büyükşehir dikti. Bizim kaldırma yetkimiz yok ki.