Samsun'n Atakum ilçe Belediye Başkanı Taşçı, yol çalışmalarına hız verdi

 Yol yapım ve onarım çalışmalarının hızla devam ettiğini söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Yaz aylarında büyük bir ivme yakalayan yol çalışmalarımız, aynı şekilde kış aylarında da devam edecek. Yılın 12 ayı, ilçemizin yollarını daha da güzelleştirmek için çalışıyoruz” dedi.

25 Ekim 2017 Çarşamba 15:53
Samsun'n Atakum ilçe Belediye Başkanı Taşçı, yol çalışmalarına hız verdi

Yol çalışmalarına büyük önem verdiklerini ve bu kapsamda sürdürülen çalışmaların hızla devam ettiğini söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, geride kalan son 1 yıllık süreçte 1 milyon metrekare yol yapılımı gerçekleştirildiğine dikkat çekti. Özellikle yaz aylarında etkin bir çalışma performansı ortaya koyduklarını söyleyen Başkan Taşçı, kış mevsiminde de aynı etkin çalışmaların devam edeceğini kaydetti.

Fen işleri kışa hazır
Atakum Belediyesinin yol yapım çalışmalarının, yılın 12 ayında ara verilmeden sürdürüldüğünü ifade eden Başkan Taşçı, “Yaz kış demeden, ekiplerimiz sürekli olarak alanda. Nüfusu ve yaşam alanları hızla artan ilçemizde, yol yapım çalışmaları da büyük önem arz ediyor. Hep ekiplerimizin tespitleri, hem de vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda çalışmalarımızı hızlı ve etkin bir şekilde sürdürüyoruz. Hava şartlarının bozulmaya başladığı bugünlerde, kış mevsimi için hazırlıklarımızı ve programımızı tamamladık. Yaz aylarında olduğu gibi, kış aylarında da alanda olacağız” dedi.

Atakum ilçesinde yol sorununun büyük bir kısmında çözüme ulaştıklarını söyleyen Başkan Taşçı, “Atakum Belediyesinin hizmet alanı, bizim dönemimizde 97 kilometrekareden 400 metrekareye çıktı. Hizmet alanımız büyüdükçe, ilçemizin yol ihtiyacı da aynı şekilde arttı. Ekiplerimiz dur durak demeden çalışıyor. Bu anlamda, günde 30 bin adet parke taşının üretildiği, belediyemizin Kilitli Taş Parke Fabrikası, çalışmalarımızı daha güçlendirdi. Özellikle kış aylarında, parke yol yapımı çalışmalarımıza daha da hız vereceğiz. Vatandaşlarımızın daha da iyi koşullarda yaşaması, ilçemizin zaten yüksek olan yaşam kalitesinin daha da artması için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Biliyoruz ki yol medeniyettir. Bu düşünceden hareketle kendimize yeni ve büyük hedefler koyuyoruz” diye konuştu.

Tüm ilçede kapsamlı çalışma
İlçede bulunan 56 mahallenin tamamını kapsayan bir çalışma içerisinde olduklarının altını çizen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Kilitli taş parke, asfalt, beton ve satıh kaplama yol çalışmalarımızı, ilçemizin tamamında devam ettiriyoruz. 56 mahallesi bulunan Atakum ilçesinin, tüm mahallelerinde sürdürdüğümüz çalışmalarımızı, yol sorunu sona erene kadar sürdüreceğiz. Mevcut yolların güzelleştirilmesi, yeni yerleşim alanlarına yeni yollar kazandırılması önceliğimiz. Bu önceliğimiz doğrultusunda, daha da yaşanılabilir bir Atakum için çalışıyoruz. Kış mevsimi boyunca da bu çalışmalarımızı daha da hızlandırılmış şekilde sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.